GLC Merch & Promotion - PROFILKLÄDER - REKLAMARTIKLAR - MERCHANDISE
QR-KODQR-koder är utmärkta hjälpmedel för att länka traditionell tryckt media till video, ljud eller annan information på webben.

En QR-kod (QR står för Quick Response) är en tvådimensionell streckod som gör det möjligt att dela digital information i tryck.QR-koden innehåller oftast en länk till en websida.
Man använder en mobiltelfon med kamera och en särskild app, som oftast finns förinstallerad eller går att ladda ner gratis; - sök på "qr reader" i er telefons app butik. 
Då man öppnar QR-appen och "scannar" koden med telefonen tas man sedan direkttill websidan i fråga, utan att behöva skriva in adressen själv.

Vill ni erbjuda era kunder QR-koder på plagg & produkter erbjuder vi att kostnadsfritt skapa QR koden utifrån en webadress.

Tänk på att inte designa tryckoriginalet med en för liten QR-kod, då kommer den att bli svår att läsa av eller inte fungera alls.Till skillnad från en katalog eller annons på papper som ofta har mycket skarpt tryck med hög upplösning, så kan tryck på olika produkter beroende på annan tryckteknik ha viss oskärpa eller lägre upplösning. 
Gör alltså QR-koder som skall tryckas på giweaways lite större än vanligt och ta för vana att beställaprovtryck för säkerhetsskull. åtminstone för större serier.